Over ons/Contact

Mittens Antiek en Sieraden bestaat al sinds 2001. In dat jaar zijn wij met onze winkel in Amstenrade begonnen. Een aantal jaren geleden zijn wij daarnaast met onze webwinkel gestart. Wij verkopen in onze winkel in Amstenrade klein antiek, oude verzamelobjecten en woonaccessoires, design-,  retro-, art deco- en jugendstil-artikelen, maar vooral ook oude sieraden en met name zilveren sieraden. Een klein gedeelte daarvan bieden wij aan via deze webwinkel. Alle goederen die wij via deze webwinkel verkopen, zijn gebruikte en dus margegoederen waarop geen BTW van toepassing is. 

Wij hebben in onze winkel in Amstenrade veel meer mooie antieke voorwerpen en sieraden, dan wij kunnen aanbieden op deze website. U kunt daarover altijd contact met ons opnemen, ook over een andere vraag of opmerking van u:

  • telefonisch:
    • telefoonnnummer (0031)(0)464397376  (onze winkel):
    • buiten onze openingstijden (0031)(0)610567801 (Piet Barendregt)
  • per email: info@mittens.nl
  • door middel van onderstaand contactformulier; vergeet u dan niet op de verzendknop te klikken; wij reageren binnen 2 tot 3 werkdagen

Onze bezoek- en contactgegevens, overige gegevens, en openingstijden, vindt u onderaan en/of bovenaan elke pagina.

    Wanneer u verder gaat, moet u akkoord gaan met de opslag en verwerking binnen onze website, van de hiervoor door ons benodigde persoonsgegevens, overeenkomstig ons Privacybeleid.